Uge 36 i bakspejlet

Dagene flyver afsted og det er svært at finde bare lille smule tid til sig selv.

Kameraet har ligget ubrugt hen hele uge og Poden kontaktede mig bekymret, fordi jeg ikke havde været aktiv på FB længe. Det afspejler meget godt, at det er en periode med stor travlhed.

Projekterne/opgaverne ligger tårnhøjt på mit skrivebord på jobbet og når jeg kommer hjem kan jeg bare fortsætte. Jeg sover rigtig tungt om natten i øjeblikket – det kan jeg love jer.

En lille ugen der gik liste

 • Mit frirum er traveturene med Bob og køreturene frem og tilbage på jobbet, hvor Mofibo underholder og leder tankerne ud og væk. Jeg er færdig med ‘Et lille liv‘ og ovenpå den holder jeg en lille læsepause. Jeg overvejer, om jeg skal finde strikketøjet frem i mellemtiden, men jeg kan lige forestille mig, hvor interessant Bob vil synes pinde og garn er… det er vist et umuligt projekt.
 • Naboens sharpei er i løbetid og det er også interessant i en grad, at Bob næsten ikke kan være i sin lille krop.
 • Min MacBook Pro er fejlmeldt og skal afleveres til rep. i næste uge. Apple har erkendt at det er problemer med tastaturet. Jeg sidder med MacBook nr. 2, som fejler. Det er bare ikke ok på en maskine til kr. 20.000. Spændende er det så om reservedelen er bedre.
 • Jeg er trappet ud af Prednisolonen. Udover bivirkningerne, synes jeg kun, at der har været en smule mærkbar effekt på mine skulderled.

Om lidt går turen til City Syd – Bilka og Ikea. De gamle skal flytte på plejehjem om en uge og der skal købes ind og pakkes som var det en større flok spejdere, der skal sendes på sommerlejr.

One Comment

 • Karin

  Der er perioder hvor behovet for at lukke ned, og bare være i det der sker IRL er mere en nok.
  Godt du er på vej ud af din medicin, og på vej om på den anden side, håber det har gjort godt for din skulder.
  Ønsker dig en god weekend.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *