Stormen kommer

DMI varsler storm over Nordjylland. Ved Vesterhavet har man skyndt sig kørt de hvide badehuse i pit for vinteren (sidste år under en storm sejlede de rundt på stranden) og i min lille gård er alle løse genstande tøjret eller bragt i sikkerhed.

Så må vi se om det er stormen, der kommer eller om det er ulven.

Der er en tendens til at gøre vejret til breaking news – måske i mangel af mere dramatiske nyheder – og så fiser det ofte ud i ingenting.

En ting er sikkert… i går var det jævndøgn og efteråret er her for alvor.

I dag er jeg for første gang krøbet i ulden og min one-of-a-kind genser. Den er strikket i Rauma Finull og er lige tilpas til indendørsbrug på en blæsevejrsdag.

Med efteråret er mosen også åben igen. Med det mener jeg, at alle de irriterende fluer er væk. Bob er på ‘kur’, men taber sig ikke og Mogens Dyrlæge siger, at han ikke må sættes yderligere ned i foder… så må han/vi må røre os noget mere.

Det tænker jeg, at vi alle godt af, så i går tog vi alle tre turen rundt om mosen i rask tempo – det er en tur på knap 7 km. Det er besluttet, at det bliver en tur vi tager langt oftere hen over vinteren, men ikke i dag, hvor stormen forventes at rase.

Glædeligt blæsevejr!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *