Fem på en mandag

Efter kollegerne har brændt de sidste feriedage af, var vi igen fuldt bemandet. Oven i købet med tilskud af en kvik og interesseret 20 årig, som det næste lange stykke tid skal hjælpe til i afdelingen. Først og fremmest med Win10 udrulningen, men også med andre opgaver. Velkommen til ham.

Nevøen scorede 4 mål mod Vejle i ‘reservedelsturneringen’ som den er kommet til at hedde i min mund. Vist det mest opløftende, der pt. er at sige om aalborgensisk fodbold.

Intet nyt under solen på bilfronten. Jeg er fortsat godt kørende i Yaris. Og det er okay… Toyota kan tage den tid det tager at samle iGo ordentligt.

Jeg har måske bestilt dobbelt op på mad hele ugen i kantinen. Måske. Jeg husker det ikke og kan ikke finde kvitteringerne, men jeg har både suppe og hovedret med hjem i dag. Pyt, der er plads i fryseren.

I aften planlægger jeg sidste afsnit Netflix serien i ‘Mord i Wales‘. Den kan sagtens anbefales.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *