Overload

Jeg hørte til morgen i radioen, at den menneskelige hjerne på en hel almindelig dag, behandler informationer, der svarer til 74Gb data. Det er en pæn slat.

De sidste dage er jeg nu ret sikker på, at jeg er laaangt over en 1Tb.

Hvis jeg troede, at jeg skulle have en stille efterårsferie på kontoret, så tog jeg nemlig alvorligt fejl. Arbejdet vælter ind og da vi også forsøger at samle trådene omkring vores nye Polen lokation (fordi ingen andre gør), så er hver stump at min energi brugt inden klokken ringer ud.

På positiv siden så gør den ekstra travlhed, at jeg kan lægge de ting, jeg ellers tumler med lidt på standby.

Og det er velkomment.

Velkommen efter sådan en dag er også turen i skoven, den nemme mad og at kunne lægge benene op i sofaen og lave absolut INGENTING andet end lade sig underholde af hvad fjernsynet nu måtte vise.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *