cornea ulsus

Bobs hornhindeskade er fint helet, men vi skal fortsat dryppe øje for der er en mælkehvid uklarhed på hornhinden.

Arvæv, sagde Mogens Dyrlæge.

Fra fredag bliver det en anden slags dråber, som gerne skulle klare uklarheden (kan man sige det?!?) han har fået i en del af synsfeltet.

Det har været en temmelig dyr skade. På de store dyrehospitaler, som det vi besøgte torsdag aften, ganger de regningen med tre.

Så er det jeg er glad for, at begge hunde er sygeforsikret.

Jeg anmeldte skaden til IF i aftes og kl. 07:18 her til morgen var sagen behandlet og erstatningen på vej. Det kan jeg vist ikke klage over.

3 Comments

 • Rikke

  En dejlig opdatering, for jeg havde da tænkt på hvordan det stod til med det øje. Nu må han så gerne lade være med den slags narrestreger en anden gang, for nok kan forsikringen betale regningen, men ikke en mors bekymring <3

  • Mette

   Det er gået så fint og jeg har indtryk af, at han forholdsvist hurtigt var smertefri. Jeg kan selvfølgelig ikke spørge ham, men den tydelige smertereaktion han havde torsdag aften forsvandt kort efter besøget på dyrehospitalet. Mogens Dyrlæge sagde i går, at en hurtig reaktion og et besøg hos vagtdyrlægen var det helt rigtige valg ellers kunne det have kostet ham øjet.

   • Rikke

    Ind imellem er det bare rart at blive bekræftet i at det er okay at være en hønemor, er nemlig helt sikker på at den kommentar godt kunne være faldet her (at jeg er en høne, altså 😉)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *