#nevernotknitting

Havde du spurgt mig for nogle få år siden om jeg ville kunne genfinde min strikke mojo efter 22 års pause, så havde været været nej… eller i hvert fald tøvene. Jeg ville gerne, men var bange for at jeg ikke ville kunne holde interessen kørende.

Jeg startede i det små med halstørklæder og sjaler og udviklede sig til, at jeg nu ikke tøver med at bruge #nevernotknitting hash tagget.

Youtube har lært mig mange nye teknikker og der er ikke længere noget, som jeg ikke kaster mig ud i.

Næsten ikke.

Metoden med at hækle i strik før opklipning mangler jeg fortsat at turde – den ene cardigan, hvor jeg har klippet op måtte symaskinen frem. Det blive lidt klodset, så jeg gad godt mestre den anden metode.

Billedet er lånt hos raumagarn.no

Sommerferiens strik er besluttet… ikke nogle avancerede teknikker her. Det bliver nemlig den fine plaid fra Rauma garn strikket i lutter retmasker.

Garnet er bestilt – jeg har valgt de originale farver dog med grå bundfarve, som passer bedre hjemme hos mig.

14 nøgler bundfarve… det projekt MÅ kunne holde mine hænder beskæftiget et stykke tid. Måske endda helt frem til november, hvor vi gerne skulle til Amsterdam og hvor jeg helt sikkert kommer til at fylde kufferten med garn fra Stephen & Penelope

4 Comments

  • Lone Nielsen

    Jeg har hæklet og klippet en gang. Det var ret grænseoverskridende ,men det funkede! Trådene forsvant fint ind i den hæklede stolpe og det blev rigtig pænt. Valgte en kontrastfarve og det så godt ud på indersiden efter stolperne var strikket. Men det kan kun gøres i rigtig uld ,som stadig har sine naturlige modhagere- ikke i glat garn og ikke i superwash uld.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *