Siden sidst

Jeg var super optimist da jeg i fredags mødte op hos Dr. Dyr med Bob. Jeg synes, at det gik skide godt efter vi havde fået lov til at dryppe øjnene med Spersadex.

En farvning af øjet viste desværre noget helt andet. Næste kontrol er 2. februar. Er det ikke bedre – MEGET bedre – skal han opereres mandag den 5. februar. Det er så synd for ham, men vi gør hvad vi kan for ham.

Solveig har det heller ikke for godt. Hun har mellemørebetændelse med et infektionstal på 60 og op mod 40 i feber. Lægen har nu ordineret antibiotika og mon så ikke det vender.

Det lille pus.

. . .

På strikkefronten er der gang i at få brugt noget af alt det garn, jeg har i kurven. Den gule på billedet er strikket i CamaRose Yaku og Midnatssol købt sidste år på tilbud hos min lokale garnpusher Kreativiteket.

Modellen er Knitting for Olives ‘Daisy sweater’ og så har jeg broderet tekst på brystet i stedet for de små blomster som opskriften foreskriver. Det er str. 4 år og der er brugt i alt 172 g garn – så det er ikke fordi der bliver gjort noget alvorligt indhug i garnbeholdningen.

I kurven lå også 5 nøgler chokoladebrun Pernilla. Det fortaber sig i glemslen, hvad de er indkøbt til, men nu bliver 3 af nøglerne til endnu en sweater til Solveig. Også str. 3-4 år. Opskriften er en af Hanne Rimmens, som jeg har fundet på Filcolanas hjemmeside. Det bliver helt min egen udgave, men jeg kunne rigtig godt li’ den måde ribkanterne var konstrueret på og så freestyler jeg finishen 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *