Alt er godt

Klokken 9:30 lagde Mogens Dyrlæge Irma til at sove og inden jeg gik, var hun helt væk.

Et par timer senere kunne jeg hente hende igen helt groggy efter operationen.

Alt var gået fint. Der blev fjernet en livmoder, som var en smule fortykket og potentielt kunne skabe problemer i fremtiden, så jeg tænker, at det var en god beslutning at få hende steriliseret. Som en lille bonus fik hun også fjernet den lille navlebrok hun havde. Ikke en der havde nogen som helst betydning, men nu er den væk.

Hun har spist og tisset, men er fortsat temmelig medtaget af bedøvelsen. Hun skal holdes varm og i ro, men groggy som hun er, er det intet problem – hun ligger under sin dyne ved siden af mig i sofaen.

Hende ser vi ikke rigtig før i morgen 🙂

2 Comments

 • Dorthe Hansen

  Hej Mette
  Følger med glæde din blog 😄

  Jeg er dog ved at gå ud af mit gode skind, vedrørende Irma – hvordan går det, er hun ovenpå igen?

  Hilsen Dorthe

  • Mette

   Det går helt planmæssigt. Jeg kunne mærke på hende i dag da morgenens smertestillende var dampet af, men en halv time efter næste dosis var hun igen afslappet. Vi tager det stille og roligt, går nogle små ture i nærområdet og lader hende sove alt det hun vil. Bob forstår ingenting og kommer slæbende med tøjdyr og bolde i håb om at få lidt liv i kludene 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *