Smart

Apple har begået en lille smart sag – AirTag.

Jeg er sådan en, der forlægger min pung, mine nøgler, min bil – og så straks løsningen på det lille problem da jeg læste om Apples AirTag. Jeg købte forsøgsvis en, som nu ligger i min bil.

Den er ikke ret stor og vejer kun 11 gram

Som en test har jeg meldt min bil forsvundet og har nu fået to beskeder om hvor den er set. Det vil sige to iPhone ejere har passeret bilen. Signalet fra AirTag’en bliver registreret anonymt og ubemærket, og sender via iCloud besked til mig.

Det er fa’me smart.

Jeg forventer ikke at bruge netop den funktion når det gælder min bil, men jeg har tænkt mig også at købe en til hver af hundene incl. montering til halsbånd og skulle det skrækkelige sket, at en af dem løb væk er der unægtelig større chance for at finde dem igen.

Forlægger jeg min nøgle eller min pung (og det sker ofte) så vil jeg lynhurtigt kunne finde den enten ved at den afgiver en lyd, hvis den er i nærheden eller ved ret præcist at vise sidste kendte lokation.

Jeg er begejstret.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *