Gul donut

Luksusdyret slænger sig nu i sin nye gule donut drøm eller det vil sige på billedet slænger han sig ved siden af den.

Den har fået plads i stuen og har erstattet pelssengen, der nu har fået plads i soveværelset. Det betød også, at han i nat for første gang sovet ved siden af min seng og ikke i buret. Det gik rigtig fint, så jeg tænker vi prøver, om vi kan gentage successen i nat.

Hundetræningen var aflyst for 4. gang i træk. For få deltagere. Jeg har desværre en teori om, at det er fordi det er et ‘gratis’ kursus, så føler deltagerne sig ikke forpligtet (over for sig selv) til at møde op.

Nå, men under alle omstændigheder er hvalpekurset nu afsluttet og træneren har tilbudt at vi kan fortsætte på unghundekurset. Jeg har sagt ja tak… hvis hun vil have os.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har været svært udfordret af kulden. Bob har på ingen måde været motiveret til at deltage i undervisningen og jeg kan kun håbe, at de lune lyse forårsaftener giver mere lyst til at lære.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *