Det er stadig koldt derude

Det er meget muligt, at tirsdagen lignede en forårsdag mens jeg sad inde på kontorstolen – men ude i mosen var der bestemt ikke meget forår.

Jeg lod mig snyde og var taget afsted uden hue og vanter.

Afgjort en fejl.

Arabella er fortsat usikker på benene og derfor tager vi bare en lille 2 km tur rundt i mosen. På ruten er der masser af plads til at Lillebror kan spæne rundt, mens jeg lister stille afsted med den gamle ved min side.

IMG_8860
Handle every situation like a dog; if you cant eat it or hump it, then piss on it an walk away!

Jeg havde tænkt mig, at Lillebror og jeg efterfølgende ville trave en tur alene, men det gik i vasken fordi jeg måtte tilbringe en del tid på Hals Autoværksted.

Som jeg fortalte i går havde jeg mistet begge gummiophæng på udstødningen og måtte derfor omkring et værksted.

Selve ophængene kostede 15 kr. stykket… og så tog de ellers 390 kr. for at sætte dem på. Så er det dæleme også betalt.

Jeg tror, at jeg skal omkring T-Hansen, så jeg altid har et par stykker liggende. Jeg er sikker på, at jeg sagtens selv kan sætte dem på. Eller også kan Podens kæreste, som har en gammel Golf han går og roder med.

2 Comments

  • Vibeke

    I min evige snusen rundt efter gode blogs faldt jeg tilfældigvis over din. Sikke nogle fantastiske øjebliksbilleder – så stemningsfulde og finurlige – jeg tror jeg bliver hængende,-)

    • Mette

      Velkommen til Vibeke. Jeg flagrer vist sådan lidt i øst og vest og bloggen har aldrig rigtig fundet en rød tråd – men sådan er livet vel også, fuld af øjebliksbilleder 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *