Fremgang både her og der

Langt om længe sprang den bornholmske figen ud. Mere end en måned senere end sidste år. Men kun den ene. Den anden tror jeg ikke længere på.

Figen
Oliven

Også mit oliventræ har jeg været tæt på at opgive.

Det tog tydeligvis skade af at stå ude hele vinteren og tidligt på sæsonen klippede jeg det helt ned.

Heldigvis ser det ud til at have viljen til at overleve min og/eller vinterens hårdhændende behandling for små bitte olivenblade er begyndt at titte frem.

En smule succes har jeg også haft på andre områder.

Blandt andet har i dag jeg fået lønforhøjelse… det er bestemt ikke af vejen og slet ikke når vi får oplyst, hvor få penge der er at gøre godt med.

Det hedder sig, at det er en ‘lønforhandling’. Det ér bare ikke hvad ordet lægger op til… snarere end forhandling er det et ‘løndiktat’. Det er besluttet på forhånd hvem der får og man kan ikke forhandle sig til noget som helst.

I dag var jeg så blandt de heldige.

Jeg er pænt tilfreds. Med mig selv og med min nye chef, som udover at være den, der har tildelt mig lønforhøjelsen også har formået at gøre jobbet ‘nyt’ og spændende igen. Tanken om at mit arbejdsliv måske slutter med 3,5 år med spændende opgaver gør mig ganske opløftet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *