Rampen, strik og Kristi himmelfart

▪️ Endnu en stærk, medrivende og vedkommende bog er læst i nærmest en mundfuld. Jesper Steins Rampen. I bogen får man et indblik i Jesper Steins opvækst med en fraværende far og en omklamrende og fortvivlet mor, og i deres skilsmisse og misbrug, som trækker tråde langt ind i både hans og broderens voksenliv.

▪️ Jeg har forudbestilt Lærke Bagger Strik, som udkommer i starten af august. Hun binder knuder, hvor andre hæfter ender, ser stort på småfejl og er stærkt inspirerende i sin tilgang til at strik ikke nødvendigvis behøver være perfekt for at være smukt. Bogen indeholder 15 opskrifter i alle sværhedsgrader og jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig over en af hendes opskrifter. Jeg ved godt, hvilken jeg håber, der er opskrift på. Måske skulle jeg sørge for at gemme rester nok.

▪️ Vi har fået lov at lukke afdelingen på fredag og det betyder 4 herlige fridage. Jeg har kun løse planer, som meget nemt kan ændres hvis noget mere interessant viser sig. Jeg drømmer f.eks lidt om at stå meget tidligt op en af dagene, pakke fotogrejet og køre i vildmosen… men måske forsvinder lysten når vækkeuret ringer kl. 5.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *