Fantastiske Toyota

Jeg leverede en møgbeskidt bil – både udvendig og indvendig – til Toyota til morgen.

Efter et sikkerhedstjek, skift af bremser for, diverse filtre og en ny forrudevisker kunne jeg hente den nyvasket og støvsuget og køre den direkte til syn, hvor den blev godkendt på kort tid.

Den er aldrig blevet undervognsbehandlet og Toyota bemærkede på rapporten, at det ville de anbefale.

Synsmanden var af en anden mening – selvfølgelig afhængig af hvor længe jeg ville køre i den. Hvis jeg forventer at skifte den om et par år, max tre – og det gør jeg – så synes han hellere, at jeg skulle bruge de penge på en god bøf og vin 🙂

3 Comments

 • Karin

  Jeg har også haft en Aygo i 3 år. Valgte at skifte da jeg kører dagligt over 100 km på motorvej etc. Og havde muligheden. Det nye køb er også en helt ny, den fik undervognsbehandling fra start, noget med en rabat jeg fik oveni grundet min arbejdsplads. at jeg så arbejder hjemmefra pt. er dog ikke indregnet i mit køb 🙂

  Den forkælelse tror jeg mange værksteder giver deres kunder, i håb om at lokke nye til.

 • Helle

  Hvor er jeg glad for at læse det med undervognsbehandlingen. Jeg læste begejstret med da du købte din Aygo, så kort tid efter købte jeg selv en, men fik heller ikke undervognsbehandlet min, men nu sover jeg lidt roligere om natten. Min skal forresten igennem samme tur om kort tid.

  • Mette

   Jeg var selv med inde under bilen og kigger. Der var lidt omkring nogle beslag, men ikke noget, der ville brede sig (sagde synsmanden) – og hvornår har vi overhovedet noget vinter hvor de salter. Jeg køber fluks noget vin 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *