Det var den jul

Jeg puster ud efter julen og holder møder i Mini Mouse natbukser og med morgenhår. Skype-møder UDEN webam, vel at mærke 🙂

Jeg vil tro, at 75% af kollegerne rundt om i landet holder juleferie, så det er mest oprydning, der optager hjemmearbejdsdagen.

Den startede med store tekniske udfordringer og der gik det meste af en time før jeg var køreklar. Linien ind til firmaet er fortsat ikke stabil og det værkstøj jeg arbejer i er meget følsom overfor afbrud i netforbindelsen, så ca. hvert 5. minut skal jeg genstarte programmet.

Møg irriterende.

Opvaskemaskinen kører med de sidste ting fra julefrokostbordet, vaskemaskinen med dug og viskestykker og senere skal støvsugeren vist frem.

Pakkelegen, som hører med til vores julefrokost, blev i år med nogle ændrede regler, der gjorde det hele lidt festligere og i kampens hede var der en, der ikke kunne holde sig på den trebenede myre og måtte i gulvet og en anden som væltede en fyldt kaffekop.

Julepynten får lov at blive et par dage endnu, men er nede inden det nye år som skal starte friskt og uden levn fra 2017.

Og det levn gælder også mad… så jeg har lige resterne at julefrokosten, som min mave kan muntre sig med resten af året.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *