Min venstre fod

Det var heldigt, at jeg var i god tid for jeg for vild et sted inde i Skejby Sygehus. For hulan det er stort. Havde jeg ikke haft en gps i mobilen, havde jeg aldrig fundet den bygning hvor Aleris-Hamlet har til huse.

Jeg havde en aftale med med Jørgen – speciallæge i neurologi og neurofysiologi.

Han skulle sætte strøm til mig.

I bogstaveligste forstand.

EMG (elektromyografi) hedder det. Formålet var at påvise forandringer i nerve- og muskelfunktionen ned til min venstre fod, hvor jeg har nogle føleforstyrrelser.

ALT var normalt.

Det var sådan set godt nok – men det efterlader mig også uden afklaring og det er knap så godt.

2 Comments

 • Mette L

  Øv… Eller noget… Jeg er ikke helt sikker på, hvad der er pest og hvad der er kolera i dette tilfælde, måske er du heller ikke selv. På en måde er det da meget rart, at der ikke er forandringer i nerve- og muskelfunktionen til venstre fod. Tjek. Men det løser jo ikke ligefrem dit problem…

  Havde Jørgen nogen forslag til, hvad det så ku’ være?

  • Mette

   Jørgen havde ingen gode ideer udover, at der KAN være noget irritation i nerverne, som ikke kan måles – eller det kunne også komme fra ryggen.

   Jeg må have fat i min egen læge når hun får resultatet og så kan det være hun har en ide om hvad det ellers kan være.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *