Bizart og meget meget mærkeligt

Det første han sagde, da han satte sig ind i bilen søndag morgen var, “jeg håber, at du er en af dem, der bliver fyret“. Uden den rette kontekst kan det lyde som noget temmelig bizart at ønske, men jeg var selvfølgelig helt med på, hvad han mente (:

Det er en virkeligvirkelig mærkelig tid på jobbet og der bliver truffet nogle meget underlige beslutninger, som får os til at sidde undrende tilbage. Jeg ville gerne gå i detaljer, men jeg tænker det er klogest ikke at gøre det. Lige nu. Lige her.

965a2685

Min passager blev smidt af på jobbet i skoven, mens Lillebror og jeg fortsatte turen til Store Økssø. Det mindede mest af alt om en efterårsmorgen med blæst og regn og visne blade. Trods det ringe vejr, var vi ikke alene, men måtte dele stedet med cyklister, løbere, hundeluftere og nøgenbadere.

Der var så dejligt, og der kunne jeg slippe noget af alt det, som uafladeligt kræver opmærksomhed indeni.

Om tre uger er det overstået. På den ene eller den anden måde.

2 Comments

 • Mette L

  Jeg har da også tænkt det, men der er jo så mange andre aspekter af at blive fyret, ud over at man slipper for de klaphatte, der forsøger at lege ledelse, så jeg kan ikke gennemskue hvilke konsekvenser, du bedst kan leve med (forsigtig 🙂 )

  • Mette

   Jeg har forliget mig med tanken om, at blive opsagt inden måneden er omme og jeg har det faktisk ok med det. SKAL jeg fyres, vil jeg klart foretrække, at det bliver denne gang, mens jeg fortsat er omfattet af tryghedsaftalen – og det er det faktum Peter også forholder sig til, når han siger, som han gør.

   Jeg har et godt netværk, som har et godt netværk og jeg er ret fortrøstningsfuld i forhold til at få et andet job.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *