Optur på en ellers træls torsdag

Jeg havde min første date med Thomas Fysioterapeut i dag. Han virkede yderst kompetent og fik ret hurtigt konstateret, at grunden til min skulder gør så ondt er, at knoglerne er forskubbet. Sener, muskulatur, slimsække er af den grund irriterede, de hæver og danner inflammation, som giver denne smertefulde ‘fastklemning’.

Da jeg gik derfra en halv time senere, var der allerede mere bevægelse i leddet og jeg kan løfte armen op og til siden uden, at det gør voldsomt ondt. Næste gang skal vi have fat i de bevægelser, hvor man roterer i skulderen… du ved den bevægelse man gør når man f.eks. skal åbne sin BH bagpå eller tage en jakke på.

Derudover har jeg alverdens skavanker i ryg og nakke, dårlig holdning og hvad har vi… jeg ender som et nyt og bedre menneske 🙂

Han har rodet godt i leddet og jeg udsigt til en weekend med smerter, som var jeg blevet sparket af en hest… det må jeg tage med.

Hvis det går helt galt har jeg tosset god vin på hylden. Der lå tre flasker i bagagerummet på iGo da den blev afleveret i eftermiddag… med tak for veludført arbejde.

Så udover, at jeg faktisk føler mig sådan lidt ravselvorn, så blev det er ret okay torsdag, trods alt.

4 Comments

  • Mette

   Det er det nemlig og rammer præcis den der tilstand, hvor man er sådan lidt utilpas/småsløj uden at være rigtig syg.

   Jeg er opvosket med ordet, men kan godt se, at nogen studser når jeg bruger det 🙂

 • Pernille

  Dejligt at blive mødt med en oplevelse at det ikke kun er symptomet der er problemet. Det er som regel dårlig holdning og jeg skal komme efter dig, der betyder at noget gør ondt.
  Godt med kompetent behandling – også selvom det betyder smerter i flere dage 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *