To-do

Hvis jeg troede, at jeg skulle slappe af i den her weekend, så måtte jeg tro om igen.

Min to-do liste er lang og både lørdag og søndag fik jeg gjort et alvorligt indhug i den.

Der er fortsat ting jeg mangler selv om det nu er 2 måneder siden jeg flyttede ind, men det skrider fremad.

Langsomt, men sikkert.

I weekenden er der bl.a sat lys op i entreen/bryggerset og min Svend Brasch plakat, som jeg fik som betaling for bryllupsfotograferingen, er hængt op derude.

Jeg skal have fundet en eller anden form for opbevaringsmøbel, som skal stå sammen med den gamle FDB stol og indeholde huer, vanter, pung, nøgler og alt det andet jeg smider fra mig, når jeg kommer hjem.

Jeg kunne have ønsket mig et bryggers OG en entré, men nu er det sådan at det er en kombi og så må jeg få det bedste ud af det.

Jeg har indkøbt to udendørs stikkontakter og så vil Finn Vicevært gerne hjælpe mig med at sætte dem op. En i skuret, så der kan komme lys derude og en uden for køkkenvinduet. Det er udenfor hans arbejdsområde, men der er stor imødekommenhed og velvilje til at gøre noget ekstra.

Og sådan fik den weekend ben at gå på.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *