Alt for tidligt

Mit indre vækkeur er skræmmende stabilt og præcist. Klokken 05:10 vækker det mig nærmest hver eneste morgen. Kun en sjælden gang når det ‘rigtige’ vækkeur at ringe på de indstillede kl. 05:15.

05:10 er altså for tidligt at stå op på en lørdag og i særdeleshed på den første feriedag, men på den anden side havde vi skoven helt for os selv på det tidspunkt.

I går blev de første flyttekasser pakket. Jeg har et par reoler, som ikke skal med og indholdet skal derfor ryddes.

I første omgang prøver jeg at komme af med reolerne på vores lokale ‘værsgo’ facebook side. Jeg har afsat en del ting derinde allerede – når det er gratis kan man komme af med de utroligste ting på ganske kort tid.

Jeg orker ikke sætte til salg på DBA, diskutere priser og lave aftaler om afhentning. På den anden side synes jeg også, at tingene er for gode til bare at ryge på lossepladsen og ved at forære det væk får andre glæde af det.

I takt med at kasserne bliver pakket og hober sig op spreder hyggen sig. Eller noget.

Fik jeg forresten sagt, at jeg har ferie i en uge nu…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *