Jeg rydder op og smider ud

Alle kroge bliver undersøgt, kasser pakkes ud og sorteres og pakkes igen. Klar til at flytte.

Fotografier i massevis, legetøj, breve, skolehæfter, ting og sager, som jeg forlængst har glemt, kommer frem i lyset.

Eric på billedet herunder har jeg ikke glemt. Han var min ungdoms helt store kærlighed og jeg bærer ham stadig med i hjertet. Gensynet med billederne fra den tid var skøn. Nu er de igen pakket i en kasse og dukker sikkert først frem næste gang jeg skal flytte.

Andre ting vil jeg gerne skille mig af med og de er røget i en ordentlig bunke, der skal på Genbrugspladsen.

I går var jeg der også med en bil fuld.

Jeg orker ikke at sætte til salg, aftale afhentning eller sende. I stedet bruger jeg den facebookside, der hedder ‘Værsgo Hals’ og via den har jeg fået delt ud af en del ting, der er for gode til Genbrugspladsen.

Ude for enden af min indkørsel står tre baljer med bøger til fri afbenyttelse. Jeg får dem aldrig læst igen og så kan andre lige så godt få glæde af dem.

One Comment

  • Mette L

    Den slags oprydning kan godt tage sin tid, fordi man falder i staver over alle de gode ting, man finder frem 🙂
    Jeg burde også gå i gang. Vi beskylder hinanden her for at være ‘hordere’, men vi er vist lige gode om det. Det er ikke så tit, der er noget, der ryger ud. Men jeg siger ind imellem, at vi bør sætte huset til salg og så flytte i noget mindre. Så kunne det jo være godt at være på forkant og ha’ smidt noget af det ud, før man rigtigt skal til det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *