Hvem skal man tro?

For et par uger siden spurgte jeg min egen læge, om jeg – som tidligere har haft blodpropper i lungerne – hører til i den særlige risikogruppe.

Det mente hun ikke!

Det svar ville måske være et andet i dag. I Lægens bord udtaler en professor i lungemedicin

… blodpropper i hjernen og i andre organer, herunder lungerne, har man fundet ud af er betydende ved COVID19 sygdom. Har man tendens til blodpropper er man i risikogruppe, og skal forsat passe på.

Tænker de også bliver klogere på den her virus hele tiden.

Indtil andet er bevist, vælger jeg at betragte mig selv som værende i risikogruppen.

Bare for en sikkerhedsskyld.

2 Comments

 • Karin

  Det gør en vildt rundtosset.

  Jeg er diabetiker, type 2, med et BMI mellem 25 – 30, det er jo overvægtig. Mit langtidsblodsukker har ikke været okay det sidste ½ år, så ja, jeg er jo ikke velreguleret eller? Min læge siger den skal ned, jeg er for ung til at den ligger så høj, sygeplejersken der har den 3 mdr. kontrol, siger det er okay, da jeg har haft diabetes i så mange år.

  Jeg ved ikke helt om min hverdag begynder på mandag eller? Det er jo min arbejdsplads der afgør det. Direktøren har KOL, han er jo på kontoret med afmærkninger etc. Kan jeg have de samme afstande? – Skal jeg have det?

  Forvirringen er total.

 • Helle

  Det er jeg også, men jeg må selv tage ansvar, for jeg hører så mange forskellige meninger, at jeg er helt rundtosset. Men nu møder jeg familien (børn, svigerdøtre og barnebarn) i morgen – med afstand og håndsprit.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *