Hvor skal man bo i Amsterdam?

Billetterne er booket og så har vi igen balladen… hvor skal vi bo i Amsterdam?

Jeg har selvfølgelig surfet rundt og fundet ud af, at det er en forholdvis dyr by at bo i. I hvert fald hvis man vil bo i gå afstand til centrum.

Den offentlige transport er velfungerende, så måske er det slet ikke nødvendigt, at bo helt inde i smørhullet.

Har du været i Amsterdam, boet et lækkert sted og uden det har kostet kr. 2000 pr. nat, så hører jeg meget gerne fra dig 🙂

6 Comments

  • Mette

   Tak for det. Der var også gode forslag at hente. Og dyre . Måske skal jeg bare acceptere, at de 4 overnatninger løber op i 7000. Sidste år var vi i Berlin på luksushotel til det halve – der er stor forskel på storbyer og hvad det koster at bo/spise der.

 • Mette L

  Muligvis har jeg en stjerne eller to hos Hotels.com, men det vælter rundt med værelser under 2.000 pr. nat i centrum (2 personer, 1 værelse). Men måske afhænger det af tidspunktet, man taster ind. Sidst jeg var i Amsterdam, boede vi på Hotel the Exchange, som ligger få skridt fra Banegården, hvor man kommer ind med toget fra lufthavnen. Hvert værelse har sin egen designer og ser virkeligt mystiske ud, nogen af dem. Men som du også selv siger, offentlig transport er virkeligt godt, så man kommer hurtigt rundt.
  God fornøjelse 🙂 jeg får selv helt lyst til at prøve at være i Amsterdam uden at ha’ en konference, “man burde være til…”.

  • Mette

   Næsten nabo til Primark – Nanna vil synes det er helt perfekt 🙂

   Det ser fint ud og til en pris, der er til at betale – men hold da op nogle specielle værelser.

   • Mette L

    Ja, de er meget specielle. Måske skal man lige tænke en ekstra gang over det, hvis man her tendens til støvallergi, for nogle af værelserne er tætpakket med løst stof fra gulv til loft. Jeg havde et fint værelse med en enkelt tung kimono hængt op som sengegavl, men de har vist skiftet det hele ud, siden jeg var der.
    Jeg fandt en anden, som jeg selv ville gå efter, hvis jeg skulle afsted nu: Misc Eatdrinksleep. De har kun 6 værelser over 4 etager, så man skal vist være heldig, men det ser vildt hyggeligt ud. Med morgenmad i baren 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *