I korte træk

  • Kamille te – Når lysten til kaffe er skiftet ud med kamille te, så er der noget galt. Onsdag aften gik jeg i seng kl. 21 med feber og ondt i hals og hoved og stod først rigtig op søndag.
  • Julegaver – med rigtig god hjælp fra min niece er det lykkedes mig, at få de allerfleste julegaver i hus. Jeg havde en plan om at være færdig inden 1. december – og jeg er allerede næsten i mål. Jeg er så tilfreds med mig selv. OG med hjælpen..
  • Job – vi implementerer et nyt ITSM system, som går i luften 2. december. Det er mit primære værktøj og jeg er derfor en af dem, som er udpeget som superbruger. Frem til, at vi går live er jeg fuldt booket med møder og undervisning… oven i mit daglige arbejde. Fik jeg sagt, at jeg er glad for, at de julegaver er i hus?
  • Strik – jeg er færdig med mit lille hemmelige projekt og med islænderen. Den blev ikke helt som ønsket, men ok. På pindene er nu en ‘Bamsesweater’ i en rest isblå Højlandsuld, mens jeg overvejer næste ego projekt.
  • Jeg læser – ‘Soldier Blue’ af Lotte og Søren Hammer. Oplæseren Karsten Pharao, er en af de rigtig gode.
  • Ventetiden – der er nu kun godt 12 dage til fødsel +/- et par dage. Hunde er ret præcise med den slags. Jeg håber på både hanner og tæver i kuldet, så der er flere at vælge mellem. Jeg har ikke besluttet mig endnu. Det vigtigste er at få en glad og sund hvalp. Køn og udseende er sekundært.
  • Eurojackpot – jeg vandt kr. 60 i fredagens trækning. De er brugt på to nye lodder. Puljen er svimlende 575 millioner. FEMHUNDREDEFEMOGHALVFJERDS. Det er helt vildt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *