Den evige barselsvikar

Ved udgangen af denne uge er Poden ikke længere ansat i Matas. Hendes meget lange barselsvikariat er slut og hun har det sidste stykke tid sendt en del ansøgninger.

Jobbet skulle helt uventet vise sig, at komme fra nabobutikken på Vejgaard Torv.

Jeg så en jobannonce på Facebook i sidste uge og sendte den til hende. Mandag morgen var hun til samtale og en halv time senere skrev hun: ‘jeg skal starte på mandag’.

Det er igen et barselsvikariat – først i et halvt år, men med mulighed for forlængelse, hvis hun er den rigtige – stod der i annoncen 🙂

Hun kender butikken og butiksejeren særdeles  godt og de råber godmorgen hen over torvet hver morgen, så han ved hvad han får.

Butikken hedder P&P og alle der haft deres gang i Vejgaard kender den. Den eksisterede allerede da jeg var barn og ser ikke ud til at have forandret sig stort.

På Facebook præsenteres butikken således:

Vejgaards mest spændende butik byder på tøj til piger i alle aldre, – fra den klassiske damemode til den unge mode.
Alt i børnetøj til både piger og drenge i kendte mærker som D-Xel, Minimo, Petipino og Support.

P&P er også Nordjyllands største garnbutik – med stor ekspertise og kæmpe udvalg.

Jeg har ikke været derinde siden jeg boede i bydelen – og det er dæleme mange år siden – men papkasserne med de gode tilbud køres fortsat ud om morgenen og butikken ser i det hele taget lidt rodet ud – se billederne her hos Liselotte

Poden skal, med sin ordenssans, nok få noget at se til det næste lange stykke tid 🙂

2 Comments

  • Mette

    Som jeg husker det har kasserne udenfor altid været en el af P&P. Tror måske de rummer alle de knaldtilbud som forretningen får købt hjem i stort antal: garn, viskestykker, sokker eller …

  • Karin

    Tillykke til og med jobbet til Poden.
    Pyha, det rod ville jeg ikke kunne rumme. Trods jeg boede lige overfor i 2 år, tilbage i perioden 1978 – 1980, så er det ikke en butik jeg husker. Nok fordi, mine forældre havde en lignende butik, bare længere SV for Vejgaard. Så mine behov blev dækket noget billigere (familierabat). Når mine forældre var på besøg, gik turen ind i Gågaden, ikke “Gaden”, og dog, til en bid frokost måske.
    Om rodet er konceptet, hm. Håber virkelig Poden kan få lov til at skabe/give lidt af det hun kan og vil.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *