Julerejsen går til..?

Sidste år var vi på juletur til London. I år går turen til..?

Vi Jeg kan simpelthen ikke beslutte mig. Jeg har været omkring Amsterdam, Hamborg, Berlin, Stockholm, Paris, Dublin uden at få taget en endelig beslutning.

Podens eneste krav er, at der er en Primark i byen. Det udelukker kun Stockholm.

Har du været i en af byerne omkring jul og synes det var det fedeste, så giv lige et pip.

8 Comments

 • Anette

  Jeg kan anbefale Prag. Der er en helt fantastisk julestemning – og det er stadig en rimelig billig by at bo i 🙂

 • Susanne

  Jeg har været i både Berlin og Hamborg – dog ikke til jul.

  Begge er skønne byer. Hamborg synes jeg er knap så “storby-agtig”, men en by, jeg meget gerne vil besøge igen og med mange gode shoppingmuligheder

 • Kirsten

  Berlin er fantastisk på alle årstider, men især i december med julemarkeder rundt i hele byen. Markederne på Gendarmenplatz og i Charlottenburg er mine favoritter.
  Så kan være det kan blive en anden gang, Hamborg er en dejlig by og køreturen overkommelig.
  Rigtig god tur til jer håber du vil dele lidt af jeres oplevelser.

  • Mette

   Jeg vil meget gerne til Berlin – så måske næste år. Også Dublin, Amsterdam og Stockholm er på listen. Vi skal se noget nyt jul hvert år 🙂

 • Karin

  Det bliver spændende. Jeg glæder mig allerede til at hører om valget, og den efterfølgende evaluering. Jeg har nemlig ikke været på storby tur i udlandet, udover studieture da jeg gik i skole. Jeg er som hovedregel i Aarhus i december, men ellers forbliver jeg hjemme i vante omgivelser, mht. juleindkøb etc.

  • Mette

   Jeg gider ikke besøge min nærmest by (Aalborg), men jeg elsker at komme ud i verdens storbyer. Jeg har besøgt rigtig mange og har sat mig for at udvide antallet fremover med en ny by hvert år til jul 🙂

 • Anne

  Af de nævnte har jeg ‘kun’ været i Berlin omkring jul. Jeg er ret så begejstret, vi har sågar holdt jul dernede to gange (eller er det 3j i lejet lejlighed og gjorde det meget gerne snart igen. Byen er fyldt med julemarkeder, noget jeg herhjemme ikke er suveræn tilhænger af, men dernede er der en helt andet stemning omkring dem, man mødes og hygger sammen. Og en tur til KaDeWe er virkelig et must, så smukt pyntet. Men. Jeg ved ikke om det frygtelige lastbilsangreb har ændret på stemningen. Jeg vil meget gerne derned igen og hellere snart!

  • Mette

   Jeg stillede samme spørgsmål på IG og der var helt sikkert stemning for at det skal være tysk. Min datter har en ny bil og synes det kunne være fedt at køre selv (og fylde bilen til randen med indkøb) så valget er faldet på Hamborg denne gang, men Berlin er absolut også på listen over byer der skal besøges.

   Vi lader os ikke gå på af terrorister. Sidste år i London havnede vi midt i et formodet terrorangreb på en undergrundsstation. Det viste sig så ikke at være et terrorangreb, men ‘bare’ en syg mand med en pistol.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *