Han er så cool

Mandagens besøg i Aalborg blev langt mere en hunde-miljø-trænings-tur end en fototur.

Lillebror skulle gerne være sådan en hund, der kan tages med alle steder uden at blive stresset og laaaangt de fleste situationer tager han da også i stiv arm.

Han var pænt imponeret af larmen på havnens byggeplads, men observerede blot med interesse.

IMG_1376

Gøende småhunde ignoreres fuldstændigt og vi kan passere dyr og mennesker uden han viser andet end almindelig nysgerrighed.

Når jeg stopper op, sætter mig på en bænk eller taler med nogen, sætter eller lægger han sig blot afventende.

Cirkus Dannebrogs elefant, som vi mødte i sidste uge kom FOR tæt på og han stak halen mellem benene… men hey… hvor ofte møde man også lige en elefant?

IMG_1384

Vi har planlagt en tur med færgen med larm og gyngende grund – og i starten af august skal han med til Tall Ships Race og arte sig blandt 1000 vis af mennesker… i hvert fald i udkanten af den.

4 Comments

 • Fruen i Midten

  Dejligt med en rolig hund 🙂 Måske kan Kamelen blive lige så rolig en dag. Hun er ret ligeglad med trafikstøj mm., men er helt utroligt nysgerrig mht mennesker og andre hunde. Katte taler vi slet ikke om …

  • Mette

   Sådan var min den gamle også – hun var meget kontaktsøgende og kunne ikke forstå, at ikke alle synes hun var verdens dejligste.

   Lillebror er glad hvis jeg synes, at han er verdens dejligste 🙂

 • Monica

  han er ingen hot dog – men en cool dog !
  og det er altså noget særligt at lige så stille og rolig gå der med sin (lille) kæmpe, og være cool sammen med dem 🙂
  den anden aften mødte Bundy og jeg en lille 12 uger labradorpige – og ejerne var friske og lod vær’ med at storme over på den anden side af gaden… så de fik hilst, og ejerne faldt lidt i svime over min lækre monsterhund.. over hvor rolig og afbalanceret han er… de hviler jo i sig selv de store basser.. modsat enkelte gøende småhunde.. de kaldes “gneldrebikkje” der hvor jeg kommer fra… 🙂

  • Mette

   Han er SÅ cool.

   Jeg er ikke så vild med at han skal hilse på de små hunde da de ofte viser aggressiv adfærd. Jeg har jo overtaget ham som voksen og ved ikke hvor langt jeg kan stole på ham. Ikke at der overhovedet har været anledning til IKKE at stole på ham. Jeg har haft ham i 2 år nu og har har aldrig nogensinde vist tegn på truende adfærd… men alligevel. Det er noget andet med en hund man har haft fra hvalp, tror jeg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *