Alle burde have en Bent

Ret meget af søndagen kom til at gå med en punkteret bil. Jeg havde ikke lagt mærke til det da jeg kørte ud af carporten, men kunne ret hurtigt høre sådan en flappende lyd. Jeg kørte ind på en af sommerhusvejene og konstaterede, at venstre baghjul var fladt og kunne se en stor skrue lige midt i dækket.

Det var min mødom, der blev taget der. Min første punktering. Og hvad pokker gør man så?

Sådan en moderne bil har ingen reservehjul, men i stedet lappemasse på dåse og en kompressor!

En kollega punkterede i starten af ugen og jeg havde i den forbindelse hørt, at man skal holde sig fra dåselappemassen. Jeg nøjedes med at tage kompressoren i brug, pumpe luft i dækket og så kørte jeg hjem og sendte et nødråb til Bent Mekaniker. Han var enig i, at jeg skulle lade dåsen ligge i bilen – i stedet skulle jeg køre i Biltema og hente et reparations-kit.

Som sagt så gjort.

Jeg synes nu det lød lidt ‘farligt’ med sådan en hjemmelapning, særligt med mine begrænsede mekaniker evner. Bent tilbød at fikse det og vi mødtes på en parkeringsplads i Aalborg. Det så ikke det mindste svært ud, så det tror jeg godt, at jeg tør næste gang.

Så har jeg også prøvet det – der behøver ikke blive en næste gang!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *