Varm luft i Kanal Grande

Jeg mener selv, at jeg er sådan et menneske man kan regne med. Jeg overholder aftaler og jeg stiller ikke nogen ‘noget’ i udsigt eller tilbyder min hjælp, hvis jeg ikke har planer om at føre det ud i livet.

Det burde ikke længere overraske mig, men alligevel kan jeg ikke sige mig fri for at blive skuffet, når jeg gang på gang oplever, at det ikke er gensidigt, at de mennesker, som siger “det skal jeg nok hjælper med” eller “jeg inviterer til…” eller… bare er fyldt med varm luft.

Måske skulle jeg bare pakke mit service-gen væk og blive sådan en sur kælling, der ikke gider gøre noget for nogen.

 

0

2 Comments

  • Helle K.

    Jeg tror, at du bare skal blive ved med at være søde-hjælpe-Mette, men uden at tro, at der nødvendigvis kommer noget den anden vej, på den måde bliver du ikke skuffet. <3

    • Mette

      Jeg forventer ikke som sådan ‘noget til gengæld’, men når man siger til mig, at “det kommer jeg og hjælper med” eller lign. og der så gang på gang mangler handling bag ordene… så bliver jeg squ skuffet. Jeg er holdt op med at tage det ind og tænker bare: ja ja, du snakker!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *