Moment

Jeg faldt over en omtale af en app, som registrerer ens mobilforbrug og jeg tænkte, at det måske kunne være et godt værktøj til at synliggøre (overfor mig selv), hvor meget tid jeg rent faktisk bruger på at glo ned i mobilen.

Moment hedder den og den viser både hvor mange gange man har løftet og tændt mobilen  og hvor længe den har været tændt i alt.

I går var sådan en gennemsnitlig dag, hvor jeg tændte skærmen 74 gange og var på i alt 1 time og 10 minutter.

Tiden synes jeg er ret ok, men var pænt overrasket over, hvor mange gange jeg tjekker den.

Ofte er det blot for at tjekke hvad klokken er, men alligevel…

2 Comments

  • Karin

    Har hørt om denne app. Tænkte lige på hvordan den tæller når der kommer en notifikation. Jeg får en del af disse gennem dagen, jeg har ikke lige tid når den tikker ind, skærmen lyser jo op når den modtaget, tæller det som en aktivitet? eller er det først når jeg selv aktivt åbner denne notifikation.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *