Enden er nået

Endelig – efter 6 dage med feber – har kroppen overmandet virus og termometret viser her til morgen normale tilstande.

Tilbage er nu at tanke energi og slippe af med den irriterende hoste, som også har fulgt mig siden sidste weekend.

Omkring mig er tingene blevet forsømt. Her trænger til oprydning og en tur med støvsugeren, men det er til at overkomme og når jeg lige tager mig sammen, er det klaret på en studs.

Værre ser det sikkert ud på jobbet. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der ligger og venter af opgaver i min bunke, men det må jeg tage oppe fra og ned. Det er ikke min beslutning, at der ikke er backup på min pind.

Nu vi er ved helbredet, så er der også kommet resultat af ultralydsscanningen af min skulder. Det er slimsækkene i skulderleddet, der er betændte og som giver den umiddelbare smerter. Derudover er der slidgigt at spore… men det passer meget godt med, at skroget er ved at være af ældre dato.

Fysioterapeuten venter igen i næste uge og så skal jeg MR scannes om en måned for evt. at se om der skulle være en skjult årsag til ledproblemerne.

Og så lægger vi den ned der – sygdom (især andres) er så hamrende uinteressant.

6 Comments

 • Karin

  Dejligt du er kommet om på den anden side af virus.
  Der var en læge der engang diagnosticerede mig med følgende kommentar.
  “Vi kan behandle dig med penicillin og du vil være rask i løbet af 7 dage. Du kan selv hele sygdommen og det vil tage en uge”
  Jeg valgte det sidste 🙂

  • Mette

   Det vil jeg i den grad gøre… trænger til at se nogle mennesker og spise noget god mad efter en uge med isolation og ingen appetit 🙂

 • Catarina

  Dejligt at du er ved at være ovenvande igen og dejligt at det er op til weekenden, så du kan få lavet lidt af det der er blevet forsømt den forgangende uge. 😀

  • Mette

   Alle spor af ugens liggen-på-den-lade-side er snart væk. Jeg mangler blot lidt oprydning ude og det når jeg inden weekenden er omme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *