Grøn uge i Matas Vejgaard

Endnu en elev er færdig med sin uddannelse i Matas på Vejgaard Torv og du inviteres hermed til fagprøveuge i Matas i Vejgaard med fokus på miljøet.

Læs her om Matas Miljøfond


Kom i Matas Vejgaard fra d. 19.- 25. marts og bliv inspireret til en grønnere livsstil

Betinna Simonsen elev i Matas Vejgaard har valgt at holde en fagprøveuge, som står i miljøets tegn.

– Jeg har valgt at arbejde med emnet miljø, da det er et aktuelt emne og jeg vil gerne inspirere vores kunder til en grønnere livsstil.

Hele ugen vil der være fokus på Matas egen svanemærkede serie Matas Natur og på Organicup som er et miljøvenligt hygiejneprodukt. Hele ugen vil der være konkurrencer, man kan blandt andet få lov til at prøve fiskedammen ved køb af en genanvendelig miljøpose.

– Mange er slet ikke klar over hvor bæredygtig en kæde Matas egentlig er. Mange kender ikke til Matas Miljøfond eller Matas retursystem. Jeg synes, det er ærgerligt, at mange smider deres tomme Matas emballage ud i stedet for at aflevere det i butikken så det kan blive genanvendt.

Derfor har jeg valgt at lave en konkurrence hvor man kan være med i lodtrækningen om en lækker præmie ved aflevering af sine tomme Matas emballage.

Om lørdagen d. 24. marts fra kl. 11.00-12.30 kommer Malene fra Fru Ronne by Unokaffebar og laver chokoladesmagning.

– I undrer jer sikkert over hvad chokolade har med miljø og gøre, men jeg vil gerne gøre det klart for vores kunder, at det har en konsekvens, at vi ikke behandler vores jord ordentligt. Klimaændringerne er skyld i at kakaobønnen er truet, så kom og smag chokoladen før det måske er for sent.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *