Tvilsomme forretningsmetoder

I 2015 under Tall ships Race i Aalborg vandt jeg en Instagram fotokonkurrence.

Præmien var kr. 1000 fra Spar Nord Bank på et Master Card.

Jeg var glad.

Hvad jeg ikke var så glad for var, at jeg nu også var kunde i Spar Nord med konto, netbank og hvad har vi. Det irriterede mig en del at blive bondefanget på den måde. Jeg beholdt dog både kort og konto, og har så brugt den til opsparing.

Indtil i går.

Kr. 505,- opkrævede de mig i gebyr for at have kort og netbank!!!

For et kundeforhold jeg aldrig har ønsket, bedt om eller skrevet under på.

Det er da verdensklasse forretningmetoder.

Jeg har flyttet min opsparing over i min egen bank og så kan de forresten kysse min r*v (pardon my french).

2 Comments

  • Karin

    Når jeg ser de forskellige bankers gebyrer synes jeg omkostningen på et mastercard er høj. Flabet høj. Samtidig giver mastercard så mange andre muligheder, blandt andet hved køb af elektronik, ligger der en forsikring på produktet, vi slipper for at tegne samme forsikring ved vort eget forsikringsselskab, på den måde er de omkostninger på kortet ikke helt så høje som formodet.
    Det er ingen undskyldning for måden du har hvervet kortet på, helt enig , det er bondefangeri.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.