En fin start på året

Første hverdag i det nye år. Min dag begyndte hos Toyota i Nørresundby.

iGo skulle til stort eftersyn.

Jeg blev kørt på job og allerede lige efter frokost blev jeg hentet igen og kunne køre retur i en ny serviceret bil. Bremserne var skiftet og det kunne jeg sørme godt mærke.

Tilbage på jobbet var mine to kolleger ved at lægge sidste hånd på min MacBook Pro, som ankom lige inden vi gik på nytårsferie. I dag var den klar til brug og dette indlæg er det første, der er skrevet på det nye æble.

For år tilbage deltog jeg i undervisning på Teknisk Skole i både Lightroom og Photoshop og der brugte vi Mac, men det er også min eneste erfaring med Apple verdenen. Altså udover min iPhone.

Mange ting er anderledes. Hvor pokker sidder @? Hvordan højreklikker man? Tilknytter et netværksdrev? Scroller? Omarrangerer vinduer?

Der er 117 ting, der på en pc bare ligger i fingrene, som nu skal læres.

Uvant eller ej… for pokker, der ligger noget lækkerhedsværdi i sådan et æble. Og det er lige fra kassen den bliver sendt i og til den er taget i brug. Alt er der tænkt over.

5 Comments

 • Liselotte

  Jeg har en MacBook Air og bruger den kun sporadisk, fordi jeg ikke har orket at sætte mig ind i alle de funktioner, jeg ikke umiddelbart kunne finde oprindeligt. Nu er den i brug som den “lille”, der er nem at tage med ud af huset, så den er på veninde-visitter, med på rejser og ellers bare på stand-by, for jeg bruger den alene til at browse og blogge på – that’s it… men shit, den er lækker og jeg er meget glad for den 🙂

  • Mette

   Jeg har en forventning om, at den skal erstatte min pc – både på job og hjemme. Men nu må vi se om jeg kan vænne mig til at bruge den.

   Det er tosset flot design og fyldt med lækkerier. Jeg håber, at jeg kommer til at elske den 🙂

 • Karin

  Tillykke med dit nye æble. Og hvor jeg kender det, på jobbet arbejder jeg ved en Imac, og hjemme er det en samsung pc, og her er det præcis de udfordringer du beskriver, jeg roder sammen 😉

  Dejligt med dette store eftersyn til din iGo, min har kun 4 mdr. på bagen, så den har stadig fine bremseskiver etc. 🙂 – Jeg jeg er også iGo kørende, og tænkte på om det var min bil der var med dig i vaskehal 🙂

  • Mette

   Er din iGo også samme farve som min? Den er en fin bette bil og jeg elsker den frihed den giver mig 🙂

   Jeg har sådan en serviceaftale på min – så uanset hvad de skifter til sådan et eftersyn er det betalt gennem den. Når man kun har én indtægt er det rart at kende sine udgifter.

   • Karin

    Hvis ikke jeg er blevet farveblind, så er den bil du viste i vaskehallen grå metalic med sort markering, og har jeg set rigtig, så er det samme farve der står her udenfor mit vindue 😉
    Jeg har også en fast serviceaftale, jeg skal forbi og have sprintlervæske på i morgen tidligt, det er også med i min aftale.
    Vi er godt kørerne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *