Karneval 2015

Jamen er det ikke Conchita Wurst… skulle hun ikke være i Østrig til aftenens finale i Melodi Grand Prix? (:

IMG_0553

Der var noget for enhver smag; engle og dæmoner, ludere og lommetyve, nisser og nymfer, badedyr og brandmænd, gladiatorer og pølsesælgere, læger og giraffer.

Det Aalborgensiske Karneval løber af stablen på denne blæsende og kolde lørdag i maj. En maj dag så kold, at jeg nødigt ville optræde hele dagen med bare ben og arme og jeg tænker, at der bliver hevet mange forkølelser med hjem i kølvandet på den her fest.

Selvfølgelig mærkes blæsten ekstra meget på Limfjordsbroen og jeg så adskillige parykker og hovedbeklædninger ryge i fjorden, men alligevel. Sommer er det altså ikke.

IMG_0601

Vejret lægger ikke den mindste dæmper på festlighederne og det er en fornøjelse, at være tilskuer til så meget fest og glæde – og for en ‘fotograf’, som har det meget svært med at fotografere mennesker, er det herligt at deltagerne, så snart jeg løfter kameraet, stiller op… faktisk er det svært at slippe for linselus (:

linselpage

Når optoget er passeret ser det ud som om en bombe er sprunget på broen… men i løbet af ganske kort tid er der ryddet op, der åbnes for almindelig trafik og der er kun ganske få sport tilbage af festen.

IMG_0608

God fest… pas godt på jer selv og hinanden!

4 Comments

  • Mette

   Det var så lidt 🙂 Det blev en kort fornøjelse i år… der var simpelt hen skide koldt og så snart Poden med følge havde passeret skyndte jeg mig hjem.

 • Anita

  Min datter er med for første gang. Håber at hun har det lige så sjovt som de unge mennesker på dine billeder.

  • Mette

   Det har hun helt sikkert Anita 🙂
   Taget i betragtning hvor mange deltager der er med, sker der forbavsende få uheldige ting.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *