Tålmodigheden er sat på en alvorlig prøve

Det er i denne uge en scanning skal vise, om tæven dernede i Vejle indholder andet end varm luft.

OM der er noget at vente på.

Jeg er SÅ spændt.

OG utålmodig.

I har måske set den sidste tids advarsler mod netop disse hunderacer med korte snuder. Det er muligt, at jeg om nogle år må sande, at jeg har truffet et forkert valg, at jeg har været naiv – men jeg tror på, at den opdrætter jeg har valgt, har gjort sit allerbedste for at vælge forældredyr med god vejrtrækning, ikke for kort snudeparti, ingen eksemer eller allergier og ingen problemer med løse knæskaller.

Midt i glæden over udsigten til et nyt lille liv, der skal gå ved min side, savner jeg fortsat søde bløde Lillebror.

I dag ville det have været hans 7 års fødselsdag. Han døde alt for tidligt, hvilket er en af de skavanker dén race har.

Fik jeg sagt, at jeg er lidt utålmodig?

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *