Det må gå som det går

Jeg vågner tit om natten i øjeblikket. Så ligger jeg og lytter, og forsøger at fornemme på nattens lyde, hvad klokken er. Om det kan betale sig at vende sig om på den anden side eller om vækkeuret ringer lige om lidt.

I Hals er der stille om natten. Helt stille. Den første trafik begynder omtrent på det tidspunkt, hvor jeg står op.

Der er mange ting, der fylder og generer – både privat og på jobbet – og det følger med ind i natten og forstyrrer søvnen.

På reolen bag min plads på kontoret har jeg et kort hvorpå der står: “worring will never change the outcome“.

Det har jeg båret med mig og det har været mit mantra gennem de sidste års fyringsrunder.

Jeg forsøger ihærdigt at leve op til det, at tænke på noget andet. Bekymringer er alligevel blot tanker om, hvad der KAN ske… og kan ikke bruges til noget som helst konstruktivt.

I næste uge forsvinder 40 jobs til Polen. Hvis det ikke bliver mig, så bliver det kolleger og venner, der mister deres arbejde.

Jeg kan ikke gøre noget.

Det er ude af mine hænder.

Det må gå som det går.

4 Comments

 • Karin

  Hvor er det bare noget øv, altså det med udflytning og nedskæringer i en virksomhed. Uanset hvad, det det ikke blive en rutine, at have en fyringsrunde hængende over skuldrene.
  Det at mangle en sammenhængende nattesøvn kan være invaliderende. Pas på dig selv, benyt forskellige kneb, så du ikke tager det der fylder med dig i søvnen, knebene er forskellige fra person til person. Vi er så forskellige, og heldigvis for det.
  Krydser endnu mere for dig.
  xxxxxxxxxxxxxxxxxx………………..

  • Mette

   Der har været ro på næsten et år – det er vist alt vi efterhånden kan forlange. Jeg synes også det er trist at der flyttes jobs uden for landets grænser men med en løn, der kun er en fjerdedel af det vi får, kan man jo et eller andet sted også godt forstå virksomhenden.

 • Susanne

  Synes ikke om ?

  Jeg har kæmpet med søvnen det sisste 3/4 år – man bli’r skør af mangel pp søvn.

  Krydser fingre og håber det bedste for dig ??

  • Mette

   Jeg sover normalt fint, men når noget gnaver så kan det være svært. Jeg føler mig ikke specielt udsat denne gang – det er vist hovedsagelig i ét forretningsområde, der flyttes folk og det er ikke mit.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.