Du’r ikke… næste!

For længe længe siden fik jeg en besked om, at det tema, der lå til grund for layoutet på denne blog, ikke længere ville blive opdateret.

Jeg har næsten lige så længe bakset i maskinhuset med at finde et nyt, jeg kunne leve og arbejde med.

Mange er blevet forsøgt og lige så mange er blevet forkastet.

I min ferie er det vist endelig lykkedes mig at finde en løsning, der passer mig. Der mangler fortsat lidt små justeringer som jeg ikke er tilfreds med, men ellers tror efterhånden det fungerer, som jeg gerne vil have det til.

Bloggen bruges til dels som ‘dagbog’ og jeg foretrækker derfor helt klart, at man bare scroller og så kommer indlæggene i kronologisk orden og i fuld størrelse uden en masse fikumdik. Sådan er temaet ikke oprindeligt. Alle indlæg blev tekstmæssige kogt sammen og havde så en ‘læs videre’ knap. Jeg er ikke nogen PHP guru, men det lykkedes mig alligevel at lokalisere og tilpasse det stykke kode.

Det tager lang tid og jeg kan nørde med det aften efter aften før jeg er tilfreds.

Håber det også fungerer ude på den anden side (:

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *