Den 11 årige, der gik mod syd og blev væk

En lille tidlig aftentur til stranden endte med at blive en flere timer lang redningsaktion af en 11 årig og meget speciel pige, som jeg mødte gående mutters alene ude på Nordmandshage.

Må man røre ved din hund, spurgte hun og det måtte hun gerne.

Jeg er blevet væk fra min far, var det næste hun sagde.

Hun kunne også fortælle, at hun boede på en campingplads. Den eneste campingplads jeg kender til heromkring ligger 6-7 kilometer nord for Hals… var det den hun boede på, var hun gået meget langt.

Nå men jeg kunne selvfølgelig ikke lade hende gå der alene, så vi fulgtes ad nordpå i håb om at støde på hendes forældre. Jeg tænkte, at vi måske kunne ringe til dem, men det telefonnummer hun opgav til sin far gav ikke andet end at ‘nummeret eksisterer ikke’. Hun var ellers meget sikker på nummeret.

Ved hjælp af navnet fik jeg oplyst nummeret hos 118 og det var en MEGET lettet mor jeg fik i røret. De var lige på nippet til at ringe til politiet da de efter et par timers søgen ikke havde fundet hende.

Herefter var det bare for os at gå nordpå og dem at bevæge sydpå… efter lang tids vandren mødte vi hendes far på cykel.

Pigen har åbenbart en unik og ukendt kromosomfejl og hendes reaktion på situationen var svær at forudsige, men da jeg tog det roligt gjorde hun også.

Hun takkede for hjælpen og ville så godt lige vide om jeg også skulle ud og gå aftentur ved stranden i morgen…

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *