Det var snert på

13:39 blev der trykket SEND… 21 minutter før deadline.

Vi kunne godt have brugt et par timer mere til den sidste finpudsning, men efter gårsdagens totale nedsmeltning var det alligevel en glad og lettet studerende jeg sagde farvel til efter 7 timers arbejdsdag i hans sofa.

By the way… et overskrevet word dokument, hvor flere dages arbejde er pistvæk, kan måske reddes ved hjælp at et lille gratis program, der hedder ‘Disk Drill’ – bare hvis du en dag skulle sidde i den situation dagen inden deadline på et vigtigt projekt, som ikke kan rekonstrueres ved hjælp at de gængse metoder.

Jeg fandt det på nettet sent i aftes – og sørme om ikke jeg pludselig kunne høre i røret: “der er det fandeme” – tidligere havde samtalen ellers mest drejet sig om de mulige konsekvenser af at aflevere blankt.

Jeg mødte ind på Østerbro kl. 07:00. Det har været hektisk, men fandeme om ikke vi klarede det!!!

Resten af mandagen skal jeg bare…

3 Comments

 • Mette L

  Sejt gået, Mette. Kender godt til den der med overskrevet Word dokument 10 timer før aflevering. Det var godt nok kun 1½ side, men sønnike var fortvivlet, da det skulle afleveres næste morgen kl. 8:00. Både i 2 papir-eksemplarer og over nettet. Det er bl.a. en af grundene til, at jeg har dusinvis af dokumenter, når jeg er færdig med noget. Og de hedder det mest kunstfærdige med ugedage, tidspunkter på dagen og versionsnummer osv. 🙂
  Jeg forestiller mig, filosoffens mistede dokument var noget længere end 1½ side…

  • Mette

   Det var diskussionen, konklusionen samt en masse smårettelser, der var pistvæk. Det var ikke fordi det var så mange sider, men efter blodproppen har han svært ved at huske og var på ingen måde i stand til at genskabe afnsittende ud fra hukommelsen.

   Fremover gør vi det, at han sende mig dokumentet med jævne mellemrum og så er jeg hende der versionsarkivere.

   Vi klarede den – og denne gang føler jeg faktisk at hans ‘vi’ er på sin plads 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *