Altså

Når man nu er fast besluttet på IKKE at skulle have ny hund i 2017, så er det jo skide dumt at tilmelde sig en mailliste og få tilsent oplysninger om nye kuld, der ryger på en given races liste… SKIDE dumt, Frk. Bech!!!

Der ligger et kuld Bull Terrier i Kalundborg. De er slagsklare når min sommerferie starter. For pokker jeg er fristet.

21 Comments

 • Trine-mor

  Én gang bullterrier aldrig mere bullterrier. Mit “eventyr” stoppede efter kort tid med denne race. Aldrig har jeg haft så mærkelig en hunderace (og jeg har haft mange). Den havde simpelthen ingen grænser overfor hverken hunde eller menneskebørn. Den var faktisk umulig at opdrage bare en smule vil jeg påstå?
  Så held og lykke hvis du vælger sådan én?

  • Mette

   Jeg er jo vant til en vis egenrådighed fra bordeauxen, det tiltaler mig langt mere end en ‘pleaser’. Men jeg har godt hørt at den er noget svær at have med at gøre og der er også derfor, at jeg ikke bare kaster mig ud i det 🙂

   • Trine-mor

    Den tåler ingen sammenligning med Bordeuxen… Siger det bare?
    Den er anmassende, stædig, voldsom og så tror jeg altså at den ligger i den meget lave ende hvad angår intelligens…. Jeg har tidligere haft amstaff (som også var en mundfuld) men bullterrieren var fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde.
    Vores hvalp var årsagen til at Villum blev bange for hunde. Noget han stadig kæmper med 5 år efter. Og han voksede op med Bordeaux i sine første år. Vores hvalp kørte med 200 km/t og kunne ikke lade ham være. Væltede ham, tyggede på hans hænder, åd vores ting mens vi stod ved siden af. Vi måtte have en kravlegård midt i stuen TIL HUNDEN for at få en break engang imellem. Så lå den der og tyggede i sin plastickurv og en dag sad hjørnetanden fast i kurven. Den gik fuldstændig amok og det resulterede i at tanden flækkede helt op i kæben og den måtte akut på operationsbordet fredag aften…. Arrrrjmen jeg siger dig vi havde mange vanvittige oplevelser med den hund. Jeg kastede håndklædet i ringen efter nogle måneder og afleverede den tilbage til opdrætter (der skulle overtales til at tage den tilbage). Den første og eneste hund jeg aldrig har savnet?

 • Mette L

  Hvis du gør det på søndag, så ta’r jeg toget til Kalundborg og hjælper dig med at vælge 🙂

 • Wim Nielsen

  Mon ikke det er ligesom med børn? Man fortryder ikke de hunde(hvalpe) man har fået? Jeg stemmer for Bullterrier!!

 • Charlotte

  Når sidste punktum er sat i et kapitel behøver der ikke gå halvår, før du skriver første ord i det næste. Det nye kapitel erstatter aldrig det tidligere, men supplere det og får historien til at vokse.
  Kort sagt : go Girl go ?

 • Lone Nielsen

  Du må se at få fyldt den tomme plads ud ved din side 🙂 Gåtur uden hund er som pind uden is…..

  • Mette

   Jeg vil bare så gerne, at det er velovervejet og ikke for at fylde den tomme plads efter Lillebror. Men de frister. Meget 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *