Work work work work work

Der er stilhed før stormen på jobbet.

På mandag går vi live med udrulningen af Win10 til alle virksomhedens arbejdspladser.

Vi forventer at komme ud i stiv kuling med vindstød af orkanstyrke, for vi er ikke klar. Men der bliver presset på fra øverste sted om at komme ud af starthullerne og så er det sådan det bliver. Vi må samle op undervejs og håbe på det bedste.

Det er besluttet, at der skal være rullet ud til 1500 inden vi når nytår. Det er min opgave at visitere og fordele opgaverne. Nogle skal have ny pc, andre skal reinstalleres. Jeg vil tro, at jeg i gennemsnit bruger 10 minutter på hver enkelt, som vel at mærket er udover mit daglige arbejde.

Først herefter går arbejdet med reinstallation/udskiftning i gang.

Du kan selv lave regnestykket… det lader sig ikke gøre.

Men intet er umuligt for den, der ikke skal gøre det selv, er det ikke sådan man siger!

2 Comments

 • Mette L

  Det er jo dømt til at gå galt…
  Lige nu arbejder jeg hjemme. Mit net på arbejdet er hamrende ustabilt, så jeg har ikke adgang til diverse drev (hvor mine ting ligger), og min mail virker ikke (de er ved at opdatere Outlook), så jeg gik hjem i går til stabilt net og en mail udefra (OWA), der virker. Irriterende, at det skal være sådan. Og mine IT-drenge er ikke særligt service-mindede, IT-chefens 4-årige kontrakt udløber til den 1., så det er så som så med bistanden (hmmpppfffhhh…)

  • Mette

   Der er ikke noget mere belastende end it der enten ikke fungerer eller er meget langsomt. Jeg er heldigvis selv en del af it så jeg har it-drenge siddende i samme kontor 🙂

   Jeg tænker den it-chef næppe for din kontrakt forlænget!!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *