Houston, we have a problem

Jeg har ingen indsigt i om Obama rent politisk har været god eller dårlig for USA… men min fornemmelse er, at de har været på rette vej med mindre arbejdsløshed og et bedre sundhedssystem for den dårligere stillede del af befolkningen.

Derudover han har fanjensme mere karisma end de ti sidste præsidenter tilsammen og hverken Hillary eller Trump når ham til sokkeholderne…

.
For verdens skyld havde jeg håbet Hillary var løbet med sejren… men amerikanerne ville det anderledes og med et flertal bag sig i begge kongressens kamre (som det så ud her tidligt til morgen), er det vist kun en ting at sige:

God bless America
og alle os andre.

3 Comments

  • Karin

    Og nu hører jeg at Obama Care og den fælles aftale under Coop 20 (mener ikke den globale ophedning er menneskeskabt) skal tilbagerulles i løbet af det første 100 dage fra 19/1-2017. Mexico skal bygge en mur mod USA og de skal selv betale, heldigvis siger Mexico nej til at betale, så USA må selv gribe til lommerne.
    Jeg er bekymret. Håber virkelig analyserne om det er den ældre generation der har stemt sådan, og den yngre generation vil mere sammenhængskræft.

  • Mette L

    Ja, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige til det. Godt man ikke er amerikaner. Din titel er meget sigende i dag…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *