Og vinderen er

Bob Dylan vinder årets Nobelpris i litteratur… det synes jeg er lidt stort.

• • •

Min musiksmag er temmelig bred og jeg er åben for at lytte og lade mig inspirere musikalsk af de mennesker jeg omgås.

Det har givet mange fine oplevelser. Jeg har været til underlige koncerter, lyttet til youtube videoer i rå mængder og på den måde været omkring rigtig mange genre… noget er blevet hængende og andet blevet forkastet allerede inden sidste rille på pladen var nået.

Min lyst musik er meget afhængig af mit humør. Nogen dage ‘danses’ der på forsædet af iGo til Nik og Jay og andre dage er det Sade, der blidt ledsager min dag.

Der er også musik, som er stærkt forbundet til begivenheder i mit liv… på positiv siden bringer det mig fluks tilbage og giver smil på læben, mens den musik, der knytter sig til de dårlige oplevelser næsten er ubærlige at høre.

De sidste par år er det min indre hippie, der er vagt til live med Cat Stevens, The Savage Rose og i høj grad også Bob D.

“If I was a poet
And could write a fine hand
I’d write my love a letter
That she’d understand

And write it by the river
Where the waters overflow
But I dream of pretty Saro
Wherever I go”

Tillykke Bob!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *