Vi prøver igen

Sådan ser en Biabed ud når den er ligget ihjel – det er bare to år siden den sidst fik nyt betræk… igen er ‘læderet’ blevet stift, revner og sømmene går.

965A1732

Som I nok kan se, er det ikke sket i går og jeg synes det er smadder ærgerligt, at et firma der engang kunne lave en hundeseng der holdt, er gået så meget på kompromis med kvaliteten.

Jeg ved det har været anderledes… for 100 år og en madpakke siden vandt jeg nemlig en Biabed i en logokonkurrence… den har vi endnu og den fejler intet… udover at være i en grim blå farve som jeg ikke vil have liggende i stuen 🙂

Nu har denne her igen fået nyt betræk og så holder det vel også et par år… jeg har givet Biabed besked om, at jeg ikke er ubetinget tilfreds med deres produkt og så må vi se om de vender tilbage.

2 Comments

 • Rikke Andersen

  Hmm! Jeg har ellers længe arbejdet på at overbevise Kurt om at det er sådan nogle vi skal have til tøserne, men måske jeg skal finde på noget andet i stedet ?

  • Mette

   Den får ingen anbefalinger herfra. Betrækket bliver stift og ‘knækker’. Den store jeg har er også gået i den ene søm. Jeg tror akkurat lige så godt, at man kan købe en af efterligningerne, som kun koster en brøkdel.

   Det er ærgerligt for han er skide glad for at ligge i den…. så meget, at han har sovet den i stykker 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *