Helligdag og solskin forude

Tak Jesus for at genopstå, så vi kan holde fri i morgen (hørt på Godmorgen P3)

Og det gælder alle.

Også agnostikere som mig, mine hindu kolleger og iraneren over i kiosken… sådan er kristendommen ret generøs og gør ingen forskel uanset hvilken tro man bekender sig til (:

Rigtig mange holder sikkert også fri fredag. Klämdag som svenskerne kalder den. Men ikke jeg. Jeg har en del ærinder i Aalborg fredag over middag og kan derfor lige så godt tage nogle timer på jobbet også og spare den fridag.

De lover det mest fantastisk vejr hen over weekenden. Holder deres prognose tror jeg på, at æbletræets fine blomster meget snart folder sig ud. Sidste år var der masser af blomster, men af uvist hvilken årsag så udviklede de sig ikke til æbler. Måske er jeg heldigere i år.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *