Klämdag

Jeg har et par svenske kolleger og den ene have jeg brug for at kontakte i dag. ‘Klämdag‘ stod der i hans kalender. Sådan kalder svenskerne åbenbart en hverdag, der er klemt inde mellem to helligdage, som den i dag.

Han var ikke den eneste, der havde valgt at tage en fridag i dag. Jeg var Palle alene på motorvejen til morgen og næsten Palle alene på kontoret. Vi var mødt tre op på et kontor, der normalt summer af mennesker og aktivitet.

Vi lukkede og slukkede lige efter frokost… der var ingen grund til at sidde der og glane, mens solen skinnede smukt udenfor.

IMG_9790

Alene på stranden er vi ikke længere. De der skulle ha’ kørt på motorvejen og fyldt op på kontoret befandt sig i stedet i sommerhusene og ved stranden. Nogen af dem. En tur til stranden afslørede både børn i badedragter og voksne i shorts og bare tæer.

Jeg var iført både jakke og mine uundværlige gummistøvler og havde det på ingen måde for varmt… men hvem ved, måske er de på tidlig sommerferie og derfor insisterer på, at det er strandvejr!

Jeg har et par aftaler søndag – men indtil da står der ‘Lillebror och jag’ på min kalender (:

gw

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.