Tidsrøver

Man kan helt sikkert og med rette postulere, at man selv er herre over, hvor meget tid man bruger på FaceBook og andre sociale medier. Men jeg skal blankt erkende, at jeg er en svag sjæl, som var blevet afhængig af at følge med… i hvad kan man spørge, for det er ikke akkurat ‘breaking news’, man finder på Facebook.

Det skulle have en ende.

13690576_10153812669426378_298820398575447646_n

Facebook og messenger appen er fjernet fra min mobil, hvilket har gjort, at den nu ligger i lommen og ikke i hånden.

Jeg er fortsat , når jeg alligevel sidder ved en pc, men skal man have fat i mig på andre tidspunkter, er det et ring eller en sms. Jeg tænker, at du, hvis du er tæt nok på mig, så kender mit mobilnummer (:

Måske får jeg tilbagefald, måske ikke… men indtil videre er det den model der køres efter.

5 Comments

 • Deborah

  Jeg har faktisk overvejet sammen løsning. Det bliver meget hurtigt en meget dårlig vane, det er jeg enig med. Og nej der er intet, der ikke kan vente, til jeg kommer på PC. Jeg har slettet messenger allerede, men det hjælper ikke, da der så er en indikation af, at der er en besked, som jeg så kan spekulere på, hvem er fra. Hm, vi må se….

 • Mette L

  Den løsning valgte jeg fra start. Dvs. jeg er på FB når jeg er på min PC, ellers ikke. Jeg kunne nemlig også lynhurtigt mærke tidsforbruget. Det samme gælder for Snapchat, som jeg kom på for et par uger siden. Den skal jeg vist også af igen, så de unge mennesker kan bruge den i fred for snagende forældre (den var bare rar, da han var på Roskilde, der var jo livstegn) 🙂

  • Mette

   Jeg forstår simpelthen ikke Snapchat (selvom Guderne skal vide, at Poden har forsøgt at forklare mig det utallige gange), så den bliver ikke nogen tidsrøver her.

   Jeg har for længe siden gjort det, at jeg kun følger de ‘venner’, der har noget på hjertet og det betyder en stærkt begrænset nyhedsstrøm 🙂

 • Dorte

  Nemlig Mette – bare den er slettet på mobilos – bruger man ikke så meget tid 🙂
  God sommer 🙂 og lang weekend lige om snart

  • Mette

   Det er utroligt en forskel det gør… for hvad var det egentlig jeg tjekkede? Ingenting jeg ikke kan undvære i hvert fald.

   God sommer og weekend til dig også 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *