Ut af min have

crow-1013048_640For ikke så længe siden lagde jeg en større ordre hos Vivara på diverse fedtfoder produkter til fuglene i haven.

Der er kommet rigtig meget liv i æbletræet og der er et leben af småfugle, som mæsker sig i fedt, melorme og insekter.

Desværre har de store kragefugle også opdaget den udvidede menu og jeg er gang på gang kommet hjem og fundet kokosnødderne liggende tomme på græsset.

I går tøjrede jeg dem ekstra fast, i lange snore og langt ude på nogle tynde grene… men pokker mig om ikke jeg stod op i morges til et mylder af kragefugle og tomme kokosnødder.

Nu har jeg hos Vivara bestilt et beskyttelses bur og så håber jeg, at småfuglene fremover får lov at spise i fred for de store grovædere, som napper en hel kugle af gangen.

2 Comments

 • Helle

  Møgfugle 🙁 jeg har fodret i mange år, men først i denne uge har jeg været indvaderet af alliker – selv om jeg banker på ruden, så lander de snart igen – jeg kan ikke sætte mit foder i bur, jeg har nemlig 5 duer, som kommer og spiser, og de må gerne være her. Nu må jeg se, hvad der sker – om de eller jeg giver op først.

  • Mette

   Duerne i min have spiser kun det de andre spilder på jorden – og det vil de fortsat kunne.

   Lillebror jager kragefuglene væk, så det ville havde været ideelt hvis han kunne have adgang til haven altid, men det tør jeg alligevel ikke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *