Cityboy

IMG_1206Jeg oplever to meget forskellige reaktioner, når jeg traver gennem Aalborgs gågader med Lillebror.

Enten kaster folk sig selv, børn og barnevogne ud langs husmurene med panikken malet i ansigtet – eller også kaster de sig om halsen på ham… efter først at have spurgt selvfølgelig.

Sidstnævnte er der heldigvis flest af.

Lillebror… han er bare så cool og lader sig ikke stresse af hverken biler, busser eller mennesker.

Han trasker roligt afsted ved siden af mig, venter udenfor forretninger og opfører sig i det hele taget som om han var på hjemmebane.

Jeg havde egentlig forestillet mig, at det var Vesterhavet, vi skulle trave ved i dag – men de to cifrede varmegrader og solen lader vente på sig. Søndag er jeg optaget, så måske bliver det på min mandagsfridag vi krydser Vendsyssel. Måske.

2 Comments

  • Dorte

    Han er bare så vakker – og helt cool 🙂 men jeg tænker, der har været noget arbejde med at få gjort ham sådan ?? 🙂

    • Mette

      Jeg har først fået ham som 2 årig, så jeg må lade æren for hans tidlige opdragelse tilfalde hans tidligere ejer. Der ligger desuden meget coolsnes i racens natur – de er super nemme at have med at gøre og ulig mange andre racer, så affinder de sig med deres position i hierarkiet. Jeg er chefen og den plads udfordrer han mig ikke på 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *